Managers van Betekenis |
Leadership Development

Duurzaam presteren door krachtig leiderschap |

Daar sta je dan. Je hebt de leiding. Al een tijd. Of voor het eerst. Jij moet het doen. Met een team waarin iedereen z’n eigen persoon is. In een organisatie waar veel in beweging is. Juist dan is leiderschap waarop iedereen kan vertrouwen en bouwen van grote betekenis. Hoe doe je dat, wat heb je daarvoor nodig? Dat ervaar je in Managers van Betekenis.

Managers van Betekenis van ProfitWise is een beproefd leiderschapsontwikkeling programma dat ervoor zorgt dat je als manager duurzame prestaties neerzet, samen met je medewerkers, collega’s en klanten. In Managers van Betekenis ontwikkel je je als persoon, als manager en als leider. Je leert jezelf kennen, met al je goede en aparte kanten. Je ontdekt hoe je capaciteiten, eigenschappen, ervaring, waarden en visie samenkomen in een eigen, krachtige leiderschapsstijl. En hoe je van betekenis bent voor alle betrokkenen, binnen de organisatie en daarbuiten.

Managers van Betekenis is voor iedereen die leiding geeft, in profit en non-profit organisaties. Voor managers met veel ervaring, of net beginnende managers. Managers die te maken hebben met transities of reorganisaties. Managers die gaan innoveren. Projectleiders, teamleiders, voorzitters, supervisors, directeuren. Management teams die beter willen presteren en effectiever samenwerken.

Ideaal voor bedrijven en organisaties die een pragmatisch en down-to-earth leiderschapsprogramma willen, dat effect heeft op de prestaties van hun managers, medewerkers en klanten.

De ervaring is dat door Managers van Betekenis managers meer zelfkennis, zelfvertrouwen, visie, daadkracht en analysevermogen hebben gekregen. Ze zijn de leider geworden die begrijpt wat er speelt in het team, die de bijdrage van iedereen op waarde weet te schatten en inspireert tot opmerkelijke prestaties. Zij zijn met recht van betekenis voor zichzelf, hun team, hun collega’s, hun klanten en hun organisatie.

Ontdek in Managers van Betekenis hoe je je potentieel ten volle benut om hechte, bevlogen en excellent presterende teams te smeden. Met alle ruimte voor ontwikkelen, oefenen, kennis delen, inspireren, ervaringen uitwisselen. Zo wordt een stevig fundament gelegd onder je dagelijks functioneren, en kun je vol vertrouwen en geloof in jezelf, met de juiste middelen op zak, je leiderschap in de praktijk van je organisatie waarmaken.

Meer weten over dit beproefde leiderschapsprogramma? Ervaringen van deelnemers horen? Eveline Wentzel vertelt u er graag meer over (via 020 412 35 32 of het contactformulier op deze website).