ProfitWise. Ongekende mogelijkheden. Opmerkelijke resultaten. (020) 412 35 32

Aanpak

Hoe wij naar prestaties kijken

valuechain

Uw Corporate DNA. De sleutel tot succes

ProfitWise gaat ervan uit dat iedere organisatie, groot en klein, zijn eigen DNA heeft. Een unieke code die het succes van de onderneming en haar medewerkers bepaalt: het Corporate DNA.

Het Corporate DNA is het samenspel van talent, de activiteiten en de prestaties van uw medewerkers aan de ene kant en de klantproposities, bedrijfsresultaten en de winstgevendheid van uw organisatie aan de andere kant.

Het Corporate DNA is opgebouwd uit vier elementaire en verbindende elementen: Potentieel, Performance, Productiviteit en Profijt.

shutterstock_393603379

Potentieel

Talent en capaciteiten Ervaring, kennis, competenties, talenten, vaardigheden, houding, ambities, gezondheid (…)

Performance

Taken en activiteiten Activiteiten, gedrag, werkzaamheden, taken, standard operating procedures (…)

Productiviteit

Doelen en resultaten Verkoopresultaten, Kritische performance indicatoren, kwaliteit, beoordelingen (…)

Profijt

Waarde en betekenis Kernwaarden, winst, aandeelhouderswaarde, werknemerstevredenheid, klanttevredenheid (…)

shutterstock_333562745

Onze aanpak

Door de elementen Potentieel, Performance, Productiviteit en Profijt nauwkeurig op elkaar af te stemmen, gaan mensen aantoonbaar beter en duurzaam presteren.

ProfitWise brengt het Corporate DNA van uw organisatie stap voor stap in kaart. Slim onderzoek, smart data en scherpe analyses brengen de beste kansen aan het licht om de prestaties van uw medewerkers duurzaam te verbeteren. Besluit u te investeren, dan is het rendement op uw investering verzekerd.

Onze ervaren en betrokken trainers, coaches en adviseurs zorgen voor doeltreffende en vernieuwende programma’s die alle elementen uit het Corporate DNA versterken en de onderlinge samenhang verbeteren. Iedereen in uw organisatie kan direct profiteren door de energie te richten op de activiteiten die bewezen bijdragen aan het gewenste resultaat.

Het resultaat

Profijt voor alle betrokkenen. Daar zorgen we voor door uw kernwaarden helder te verwoorden, te meten en de beleving ervan systematisch te verhogen. De Productiviteit verbetert door de aandacht te richten op resultaten en KPI’s die werkelijk van belang zijn. De Performance neemt toe door succesbepalend gedrag te stimuleren. Het Potentieel wordt optimaal benut en versterkt daar waar nodig is.

ProfitWise zorgt voor een geïntegreerde aanpak waarbij uiteenlopende disciplines als strategie, marketing, sales, logistiek, operations en human resource development naadloos in elkaar overlopen.

Uw medewerkers weten wat ze kunnen, benutten hun talenten optimaal en doen wat nodig is. Ze zijn productief en ervaren waar het harde werken goed voor is. Het plezier en passie voor het werk neemt waarneembaar toe.

shutterstock_388859611

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...