ProfitWise. Ongekende mogelijkheden. Opmerkelijke resultaten. (020) 412 35 32

Over ons

Waarom klanten graag met ons werken

Wie zijn wij?

ProfitWise is een internationaal werkende organisatie van onafhankelijke onderzoekers, adviseurs, trainers en coaches. Mensen die hun sporen hebben verdiend op hun vakgebied. Doorgewinterde experts, die zelfstandig en pragmatisch werken, open staan voor vernieuwing en aandacht hebben voor al uw vragen. Ze luisteren actief, communiceren helder en pakken door als de situatie daarom vraagt.

De experts van ProfitWise helpen u bij het realiseren van uw ambitie. Ze zijn uw gesprekpartner en helpen de prestaties van uw medewerkers duurzaam te verbeteren. Hun kracht ligt in het concreet maken van business cases en beleidsplannen. Samen met u stellen ze vast wat er precies en concreet gedaan moet worden. ProfitWise helpt ook bij praktische zaken als het voorzitten van een MT, het smeden van een effectief werkend team, het voeren van POP- en functioneringsgesprekken, het samenstellen van budgetten. Ondersteuning op maat, precies daar waar uw organisatie dat nodig heeft.

Onze teams sluiten naadloos aan bij uw organisatie en werken nauw met u samen voor de duur van het project. Op die manier beschikt u altijd over de juiste expertise en menskracht. Precies op het moment dat u het nodig heeft.

Hoe we werken

Wij gaan uit van de deskundigheid van uw managers en professionals en verrijken die met de kracht van wetenschap.
Onze onderzoekers, trainers, coaches en adviseurs maken intuïties, aannames en overtuigingen expliciet en onderbouwen ze met feiten. Onze analyses bevestigen de beste ideeën en brengen de meest kansrijke oplossingen aan het licht.
Onze ervaren en betrokken trainers, coaches en adviseurs zorgen voor vernieuwende programma’s die aantoonbaar bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Ontmoet het team

DIEDERICK
STOEL

Algemeen Directeur

Diederick Stoel is oprichter en algemeen directeur. Hij is expert in performance research en performance development. Hij is autoriteit op gebied van het rendement van opleiden, trainen en coachen.

EVELINE
WENTZEL

Directeur Operations

Eveline Wentzel is directeur operations en executive consultant. Zij is specialist op het gebied van performance development en coaching, leiderschap en marketingcommunicatie.

DAVIDSON
ABISHEGAM

Directeur Training

Davidson Abishegam is directeur training. Hij is oprichter van KCOM Academy en verzorgt trainingsprogramma’s die de productiviteit verbeteren.

RENE
VAN DALEN

Commercieel Directeur

Rene van Dalen is commercieel directeur. Hij is een veel gevraagd interim sales directeur en specialist in sales, sales leadership en persoonlijke ontwikkeling.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...